Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2011 20:30 - 3 позитивни дни
Автор: shadowstan Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 20.09.2011 20:37



3 позитивни дни

Да спрем света за космическото сближаване и да променим посоката

Мораториум на негативните новини 22-24 Септември


Нека заявим намерението си:

  • Да позволим живота ни да бъде направляван от божественото вместо от егото ни.
  • Да се фокусираме към любов и състрадание към целия Живот, виждайки света обединен и в мир.

За 3 последователни дни 22, 23 и 24 Септември, разбирайки нуждата от промяна, да позволим само положителни новини да навлизат чрез нас в масовото съзнание, като се въздържаме от:

  • ТВ, радио, вестници и интернет новини
  • Игри с насилие
  • Използване на сквернословия
  • Филми с насилие и мръсен език
  • Музика с мръсен текст
  • ТВ предавания пробуждащи страх или тревога

Да се въздържаме не от морални съображения, а заради енергийната същност. Лошите думи понижават вибрацията ни, дори казани на шега. Като позволим езика ни да отразява само позитивни мисли, въздържайки се от всякакви негативни влияния такова събитието би се превърнало в само-изпълняващо се пророчество – “3 дни тъмнина”, чрез медийно “затъмнение”. Да обърнем гръб на обичайните новини и да създадем алтернатива: мир и покой.

Друга гледна точка към ефективността на 3-дневния мораториум е в поддържания от Екхарт Толе принцип в книгата Силата на настоящето. Като се откъснем от входящия поток (новините) в същност живеем в настоящето или с други думи “спираме света”.

Съзнанието е неутрално и ще отрази фокуса ни. Когато сме потопени в страх, стрес и тревога негативното нараства експоненциално докато започне да доминира над масовото съзнание.

Това, което предлагаме е да вземем почивка от обичайните стимули и да се пренастроим към нещата, които ни носят радост, каквито и да са те. Весели снимки, срещи с близки и приятели, хубава музика, красив пейзаж... Стига да не носи негативни емоции, какво да изберем през тези 3 дни зависи само от вас. Чрез откъсване от обичайната “реалност”, или като бъдем в света, но не от него, ще се свържем с фестивала за мир във Франция и с много групи по света по време на космическото сближаване.

Можете да добавите повече енергия към намерението си като обозначите светлината си на глобалната карта на http://www.triple7center.com за инициативата Познай себе си.

С добавянето на повече светлини на картата позитивната енергия ще нараства в масовото съзнание.

Силата е в нас. Нека разберем, че всеки от нас е тук сега за да бъде час от чудесата!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shadowstan
Категория: Лични дневници
Прочетен: 684736
Постинги: 222
Коментари: 318
Гласове: 241